FORMIDDAGSTREFF VÅREN 2017

ÅRETS FØRSTE FORMIDDAGSTREFF

Våren 2017 vil det blir holdt formiddagstreff annenhver måned på bedehuset i Austbygde og i Rjukan kirke. Håper er at alle vil komme begge steder, slik at det blir et månedlig tilbud for eldre på dagtid i kirken. Det blir servert deilig formiddagsmat (dugurd) og det er alltid kaffe og hjemmelaget kake.
Fredag 17.februar kl 11 - Rjukan kirke Aslaug Langåsdalen kommer.
Fredag 17.mars kl 11 - Austbygde bedehus Tidligere vikarprest i Tinn Kristin Leif Raustøl holder andakt
Fredag 21.april kl 11 - Rjukan kirke
Fredag 19.mai kl 11 - Austbygde bedehus

Hvis noen har et dikt, en historie eller noe annet de vil dele - så ønskes det varmt velkommen! Ikke nøl med å ta kontakt med diakon på mob 97541299 om du ønsker hjelp til transport. Vi har flere frivillige som kan kjøre og hente. Velkommen!

Kirken og Normisjon

25. juli 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Tinn kirkelige fellesråd Powered by Agrando