FORMIDDAGSTREFF HØSTEN 2017

Høsten 2017 vil det blir holdt formiddagstreff annenhver måned på bedehuset i Austbygde og i Rjukan kirke. Håper er at alle vil komme begge steder, slik at det blir et månedlig tilbud for eldre på dagtid i kirken. Det blir servert deilig formiddagsmat (dugurd) og det er alltid kaffe og hjemmelaget kake.

Fredag 18.august kl 11 - Bedehuset i Austbygde Diakon Silje Sjøtveit viser bilder og forteller fra studieturen til Egypt i regi av Stefanusalliansen
Fredag 15.september  kl 11 - Kamerina Kulturverksted Allsang - høstsanger. Tone Fedt.
Fredag 20.oktober kl 11 - Rjukan kirke
Fredag 24.nov kl 11 - Austbygde bedehus  Grete Vestby forteller og viser bilder fra misjonsturen til Thailand
Fredag 15.des kl 11:00 - Rjukan kirke Leif Raustøl

Hvis noen har et dikt, en historie eller noe annet de vil dele - så ønskes det varmt velkommen! Ikke nøl med å ta kontakt med diakon på mob 97541299 om du ønsker hjelp til transport. Vi har flere frivillige som kan kjøre og hente. Velkommen!

Kirken og Normisjon

23. november 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Tinn kirkelige fellesråd Powered by Agrando