DAGHØYSKOLE FOR ASYLSØKERE

Daghøyskole - en diakonal skole for livslyst og mestring. Diakon Silje Sjøtveit i samarbeid med frivillige underviser. Det er fokus på sosialt felleskap, livsmestring og god lunch.
Høstens daghøyskole åpner for 20 elever og starter tirsdag 13.oktober 2015 og varere  7 tirsdager etterhverandre.

Diakon Silje Sjøtveit driver i samarbeid med frivillige en DAGHØYSKOLE i Rjukan kirke 7 tirsdager mellom vinterferien og påskeferien, og 7 tirsdager mellom høstferien og juleferien. Der får 10-15 asylsøkere undervisning om temaer som selvtillit/identitet, barneoppdragelse, ulike kirkesamfunn i Norge, økonomistyring, bruk av data/internett og det norske samfunnet. Utvalg av hvem som blir med, skjer i samarbeid med Mandheimen asylmottak. Det blir fokus på god mat til lunch og sosialt fellesskap.

25. juli 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Tinn kirkelige fellesråd Powered by Agrando