Babysang


I høst starter vi opp igjen med babysang på Tinn helsetun og Eldres hus.

 

Barn mellom 0 og 1 år er velkomne til å ha med hver sin voksen til sang, kos og lek.

Vi samles på sykehjemmene i kommunen.

  • Tinn Helsetun, torsdager kl 11.00-13.00
  • Eldres hus, Rjukan: datoer kommer.

For å være med på babysang trenger man absolutt ingen god sangstemme! Vi synger til ferdiginnspilt sang og musikk, leker og koser.  

Tanken er at babysang medvirker til positiv kontakt mellom barn og voksen. Babysang kan styrke babyens språklige og sosiale utvikling, og begrepsoppfattelse av rom og kropp. Vi ønsker å gi familier en sangskatt av tradisjonelle viser, rim, regler, nyere sanger og kristne barnesanger.  

Opplegget er at vi først samles til fellesskap sammen med beboerne på institusjonene. Her blir det cirka en halvtime med sang, lek og hyggelig fellesskap. Deretter samles vi som er med på babysangen i kantina for lunsj og prat. Det er en fordel med påmelding, da det blir bestilt lunsj som dekkes av kontingenten, kr 300. Får du ikke meldt deg på, eller tenker du ikke har råd, så velkommen allikevel! Alle skal være velkomne inn i fellesskapet. 

Samtidig som babysang er ment som et sosialt fellesskap mellom baby og voksen, så har du som voksen også mulighet til å bli kjent med andre, eller ta med deg andre venner med babyer. Det fine med å samles på institusjoner for eldre, er at det også blir et samspill mellom generasjoner! 

Påmelding til diakon Heidi Christine Larsen: heidi.christine.larsen@kirken.tinn.no 

 

Tilbake